Перейти до вмісту

Хто, чому й навіщо розпочав цей блог

Отже, «хто є хто» такий шапельє? Шапельє — це майстер-капелюшник. Слово французьке і маловживане, проте повністю передає суть професії. Я — шапельє! Працюю в дизайн-студії «Шапельє», як дизайнер, і це мій блог.

Чому і навіщо? Тому що багато пишуть про одяг і брешуть про капелюхи, бо з «історії моди» безсоромно вирвані чи не найкращі її сторінки і ще тому, що лише відповідальність перед моїми читачами змусить мене дочитати цю товстелезну книгу до кінця.

Не приховуватиму також своїх меркантильних інтересів — немає кращого поштовху для творчості, ніж ваші божевільні, геніальні, безглузді, неймовірні, смішні і абсолютно божевільні ідеї та коментарі.

Що писатиму?.. Не те, щоб мені було це зрозуміло з самого початку, але в міру того, як до нас у майстерню стало заходити все більше людей, теми для обговорення стали з’являтися самі собою. Щодня нові люди — нові капелюхи, і нові люди в капелюхах (що особливо приємно).

Отже, писати я буду, звичайно ж, про головні убори, про те, що є що у світі капелюхів, яка у них історія, хто, коли і чому їх носив, і, обов’язково, про те, як вони створювалися. Крім того, думаю, любителям капелюхів та аксесуарів буде цікаво простежити етапи створення сучасних капелюхів та капелюшків та почитати смішні історії з нашого «шапеляшного» життя.

Залишити відповідь

ukУкраїнська